myprotia logo Electrical and Computer Engineering Community
Ημερολόγιο
 Portal » Community » Γενικά » myprotia.gr - Υπηρεσίες και άλλα
Θέλετε να γίνετε μέλος κάποιας ομάδας του myprotia.gr;
Δημοσίευση νέας Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ.ΕνότηταςΕπισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 1 [1 Post]  
Συγγραφέας Μήνυμα
Apo_ Offline
Administrator


Ένταξη: Σαβ 10 Ιαν 2009, 18:25
Δημοσιεύσεις: 1973
 Θέλετε να γίνετε μέλος κάποιας ομάδας του myprotia.gr;

Για να αντεπεξέλθουμε στην ολοένα αυξανόμενη κίνηση του myprotia.gr, ψάχνουμε για κατάλληλα άτομα τα οποία θα μπορούν να βοηθούν τα υπόλοιπα μέλη και να διαχειρίζονται διάφορες ενότητες ή να παίρνουν μέρος στις διάφορες δράσεις της κοινότητας μέσω των ομάδων της.

Αυτές εν συντομία είναι:
 • LessonsDB team
  Η ομάδα ασχολείται με το υλικό του lessonsDB, συγκεντρώνει σημειώσεις/θέματα, τα σκανάρει, τα κάνει pdf αν χρειάζεται, τα ανεβάζει στο lessonsDB, τα οργανώνει, τα ελέγχει κτλ. Πολύ υλικό θα περάσει από τα χέρια σας!

 • News team
  Η ειδησεογραφική ομάδα. Ψάχνει, βρίσκει και δημοσιεύει καθημερινά νέα που αφορούν το τμήμα μας, το πανεπιστήμιο, την Πάτρα και τα περίχωρα αλλά και οτιδήποτε άλλο μπορεί να ενδιαφέρει τα μέλη του forum! Η αναζήτηση γίνεται σε συγκεκριμένες σελίδες που έχουμε συγκεντρώσει, πολλές φορές μέσω RSS, και μέσω συγκεκριμένων mailing lists που θα είστε εγγεγραμμένοι. Το σημαντικό είναι ότι το ψάξιμο πρέπει να γίνεται καθημερινά ή σχεδόν καθημερινά ώστε να μη ξεφύγει κάποιο σημαντικό νέο!

 • Photo team
  Η φωτογραφική ομάδα. Οι αρμοδιότητες συγκεκριμένες: φωτογραφίες των βαθμών και σημαντικών ανακοινώσεων στο τμήμα, φωτογραφίες στα meetings, διαχείριση του myprotia.gr Album. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να διαθέτει κάποιος ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή έστω κινητό με φλας ή με καλή κάμερα. Καλό είναι να διαθέτει κάποιος και μεταφορικό μέσο, ή να ανεβαίνει καθημερινά στη σχολή.

 • Tech team
  Η ομάδα ανάπτυξης και βελτίωσης του myprotia.gr. Αναλαμβάνει κυρίως να υλοποιεί νέες λειτουργίες και να προσθέσει δυνατότητες στις ήδη υπάρχουσες. Επίσης επιδιορθώνει προβλήματα/bugs όποτε χρειαστεί. Οι γνώσεις που απαιτούνται είναι κυρίως php, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο.
  Παραδείγματα δημιουργίας της ομάδας είναι το LessonsDB, κάποιο firefox extension, κάποιο πρόγραμμα υπολογισμού μέσων όρων κτλ.

 • PR team
  Ομάδα δημοσίων σχέσεων. Ενεργεί προς τη κατεύθυνση της διάδοσης της ιδέας του myprotia.gr στους φοιτητές του τμήματος. Οργανώνει events (συναντήσεις, παρουσιάσεις κτλ). Αναλαμβάνει τη γενικότερη διαφήμιση των εκδηλώσεων αυτών αλλά και του ίδιου του myprotia.gr μέσω συζητήσεων, αφισών, posters, φυλλαδίων κτλ. Φυσικά έχει και την ευθύνη για την διανομή/κόλλημα αφισών, αλλά και έχει σημαντική συνεισφορά στη διαμόρφωση της ιδέας που θα δοθεί στον επαγγελματία γραφίστα μας για το σχεδιασμό τους.

  και τέλος,

 • Moderator team
  Ομάδα διαχείρισης. Εδώ δε χρειάζονται ιδιαίτερα σχόλια. Αναλαμβάνει την καλή και ομαλή λειτουργία της κοινότητας, 'συνετίζει' χρήστες που ξεφεύγουν, δημιουργεί συγκεκριμένα threads, αλλάζει ονόματα ενοτήτων που έχουν γίνει λάθος και λειτουργεί πάντα παραδειγματικά προς τους άλλους χρήστες.
  Προσοχή: Οι υποψήφιοι που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για αυτή την ομάδα πρέπει να διαλέξουν συγκεκριμένη ή συγκεκριμένες ενότητες που θέλουν να ασχοληθούν. Ωστόσο δεν δεσμευόμαστε πως θα γίνουν υπεύθυνοι για (όλες) τις ενότητες που θα δηλώσουν ενδιαφέρον καθώς αυτό θα εξαρτηθεί και από τις ανάγκες του forum. Στις υπόλοιπες ενότητες θα εξακολουθήσουν να είναι απλοί χρήστες.

Βασικά κριτήρια για την επιλογή των νέων μελών των διαφόρων ομάδων του myprotia.gr θα αποτελέσουν τα ακόλουθα:
 1. πιθανή γνώση ή πείρα ή έστω μεγάλη όρεξη για ενασχόληση με τα θέματα της ομάδας που θέλετε να ενταχθείτε.
 2. η δυνατότητα να βοηθήσετε όποτε είναι δυνατόν και όσο συχνά χρειάζεται ώστε να διατηρηθεί το site σε καλή κατάσταση και να βελτιωθεί.
 3. το πιο σημαντικό: να έχετε επιδείξει καλό χαρακτήρα και στάση μέσα στο forum, τόσο προς τα υπόλοιπα μέλη όσο και τους διαχειριστές/moderator.

Σημείωση: Δεν υπάρχει αυστηρός περιορισμός ως προς τον ελάχιστο αριθμό δημοσιεύσεων που πρέπει να έχετε για να μπορείτε να γίνετε δεκτοί σε κάποιες από τις ομάδες. Ωστόσο, για να γίνει την αξιολόγηση και κρίση μιας υποψηφιότητας χρειάζονται στοιχεία, άρα όσες περισσότερες χρήσιμες δημοσιεύσεις έχει κάποιος τόσο το καλύτερο.

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στέλνοντας e-mail στο myprotia@myprotia.gr με τίτλο "Αίτηση για την «όνομα ομάδας» του myprotia.gr", η οποία θα περιέχει τα παρακάτω:
 1. Το όνομα σας (πραγματικό και ψευδώνυμο) και το έτος στο οποίο είσαστε γραμμένοι,
 2. Λόγος/λόγοι για τους οποίους θέλετε να ενταχθείτε στη συγκεκριμένη ομάδα,
 3. Γνώσεις/πείρα/προσόντα που μπορείτε να προσφέρετε στο forum,
 4. Αν πρόκειται για την ομάδα των moderators, καθορίστε ξεκάθαρα με ποια/ποιες ενότητες του forum θέλετε να ασχοληθείτε,
 5. Πρόσθετες πληροφορίες που θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν στην επιλογή.

Μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον για συμμετοχή σε όσες από τις ομάδες μας θέλετε, αλλά παρακαλούμε αυτό να γίνει τηρώντας το παραπάνω format, δηλαδή στέλνοντας χωριστά αίτηση για κάθε μια από τις ομάδες που σας ενδιαφέρουν.

Δεν υπάρχει κάποιο χρονικό όριο μέχρι το οποίο αιτήσεις θα γίνονται δεκτές. Είμαστε σε διαρκή αναζήτηση νέων μελών με όρεξη να βοηθήσουν στις ομάδες!
Για όσους επιλεγούν, θα υπάρξει μια μικρή δοκιμαστική περίοδος.
Τα αιτήματα θα κριθούν από τους ενεργούς moderator και τους administrator, με ψηφοφορία.

_________________
Θες να γίνεις μέλος των myprotia teams? Δήλωσε συμμετοχή!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Οκτ, 2010 5:06 pm
 Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
 Επιστροφή στην κορυφή 
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν εδώ και:   Ταξινόμηση κατά:   
Σελίδα 1 από 1 [1 Post]  
Δημοσίευση νέας Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ.ΕνότηταςΕπισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας
 Portal » Community » Γενικά » myprotia.gr - Υπηρεσίες και άλλα
Μετάβαση στη:  

Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
You cannot post calendar events in this forum


myprotia.gr - myprotia@myprotia.gr - 2011

Forum with support of Syndicator RSS